YMS Ligden Çekilmek İçin Başvurusunu TFF’ye Yaptı

Spor (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 19.06.2023 - 13:03, Güncelleme: 02.07.2023 - 16:23
 

YMS Ligden Çekilmek İçin Başvurusunu TFF’ye Yaptı

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, takımı bir sezon daha ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi.
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, takımı bir sezon daha ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi. Yaman, takımı hakları saklı kalmak kaydıyla bir sezon daha ligden çekme kararı aldıklarını ifade ederek, bu kararla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti. “FEDERASYONDAN GELECEK KARARI BEKLİYORUZ” “Yönetim olarak takımı ligden çekme kararı aldık” diyen Yaman, “Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduk. Evraklarımızı dilekçemizle birlikte federasyona sunduk. Haklarımızın saklı kalması kaydıyla takımımızı ligden çekmek için başvuruda bulunduk. Şu anda federasyondan gelecek kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. GENEL KURUL BİR AY SONRA YAPILACAK Genel kurulu bir ay sonra yapmayı planladıklarını dile getiren Yaman, tüzük değişikliğinin de genel kuruldan sonra olacağını belirtti. Yaman, eski kulüp başkanı Adil Gevrek ile kulübün borçlarıyla ilgili bir görüşme yaptığını kaydederek, “Benimle net bir görüşmeleri olmadı. Sanırım Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir görüşmeleri olmuş. Şu anda ne olduğunu bilmiyoruz” diye konuştu.
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, takımı bir sezon daha ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Yaman, takımı bir sezon daha ligden çekmek için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gerekli başvuruyu yaptıklarını söyledi.

Yaman, takımı hakları saklı kalmak kaydıyla bir sezon daha ligden çekme kararı aldıklarını ifade ederek, bu kararla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

“FEDERASYONDAN GELECEK KARARI BEKLİYORUZ”

“Yönetim olarak takımı ligden çekme kararı aldık” diyen Yaman, “Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduk. Evraklarımızı dilekçemizle birlikte federasyona sunduk. Haklarımızın saklı kalması kaydıyla takımımızı ligden çekmek için başvuruda bulunduk. Şu anda federasyondan gelecek kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

GENEL KURUL BİR AY SONRA YAPILACAK

Genel kurulu bir ay sonra yapmayı planladıklarını dile getiren Yaman, tüzük değişikliğinin de genel kuruldan sonra olacağını belirtti. Yaman, eski kulüp başkanı Adil Gevrek ile kulübün borçlarıyla ilgili bir görüşme yaptığını kaydederek, “Benimle net bir görüşmeleri olmadı. Sanırım Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir görüşmeleri olmuş. Şu anda ne olduğunu bilmiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.