Çınar "Doğru Bir ve Ortadadır, Algıcılarda Yalancılardır"

Malatya (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 13.12.2023 - 11:40, Güncelleme: 13.12.2023 - 14:07
 

Çınar "Doğru Bir ve Ortadadır, Algıcılarda Yalancılardır"

Berkman Dulcan ile Manşet Malatya programında önemli açıklamalada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Bizim yaptıklarımızda, O vekilin yaptıkları da ortada" dedi.
Malatya Pencere Gazetesi Youtube hesabında "Berkman Dulcan ile Manşet Malatya" programında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın algı oluşturmaya çalıştığını bir tek garibana faydası olmadığını söyledi Başkan Mehmet Çınar'ın CHP'li Veli Ağbaba'ya yönelik açıklamaları şu şekilde; "Ama ben isterim ki vekillerimiz Malatya'ya ne getirebiliriz, ne kazandırabiliriz? Diye kendilerine sorsunlar. Deprem bölgesindeyiz. Herkesin dünya kadar sıkıntısı var, eksiği var, ihtiyacı var. Bizden, vekillerden beklentisi var, her gün meclise gidiyor işte bizim belediye başkanımız şöyle, bizim belediye başkanımız bunu yaptı, senin işin yok mu kardeşim ya? İşine bak ya şehre ne kazandırdın, şehre ne yaptın yani muhalefetten başka bir kazanımın var mı? Tamam muhalefette kaldın ama muhalefetin de bir dozajı vardır. Yani 3 tane 5 tane konteyner getirdin, CHP’li belediyelerden getirdiği konteynerleri da sadece kendi seçmenlerinin olduğu ve kendi partidaşlarının olduğu yerlere verdi. Onun dışında hiçbir gariban'a 1 gr faydası olmadı. Hiç kimseye az da olsa bir katkısı olmadı. 3 gün geldi görüntü verdiler. Çevre Şehircilik, İklim Değişikliği bakanımızın dediği gibi deprem turisti olarak gelip biz selam verip çekip gittiler. Yani bizimkiler ne yaptılar daha bugün Melikgazi Belediyesi geldi. 5 tır malzemeyle geldiler ve yardım ediyorlar. E sen ne yaptın, ne kattın şehre ne getirdin hani? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük Belediyesi değil mi? Ankara Belediyesi, İzmir Belediyesi bir tane eseri var mı? Ya bir tane bir konteynır kenti var mı? Sadece Ege Bölgesinden 35 tane böyle. Malatyalıların bağlantılı olduğu belediyelerden oda Paşaköşkü bölgesine bir de Ankara Çarşısı. Yani ortada hiçbir şey yok. Yani ortada yapılan bir şey yok. Kimse kusura bakmasın, herkes herkesi tanıyor. Malatya her şeyi en iyi biliyor. Kimin ne yaptığı da göz önünde kimin çalışması ne varsa bunlarda net bir şekilde ortada ve vatandaş da her şeyin bilincinde bizi de biliyorlar. Hassasiyetimizi de biliyorlar, yaptıklarımızı da biliyorlar. O vekilin yaptıkları da ortada. Biz dediğimiz gibi kişinin aynısı iştir lafa bakılmaz, eserimiz de ortada işimiz de ortada biz. Teknik biriyiz. Teknik biri olunca belki bazı şeyleri böyle bir hatip edasıyla çok çok böyle ballandırarak tatlandırarak ifade edemiyoruz. Ama çalışmamız da ortada. Doğru bir ve ortadadır, algıcılarda yalancılardır. Yalancının mumuda yatsıya kadar yanar."
Berkman Dulcan ile Manşet Malatya programında önemli açıklamalada bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Bizim yaptıklarımızda, O vekilin yaptıkları da ortada" dedi.

Malatya Pencere Gazetesi Youtube hesabında " Berkman Dulcan ile Manşet Malatya" programında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın algı oluşturmaya çalıştığını bir tek garibana faydası olmadığını söyledi

Başkan Mehmet Çınar'ın CHP'li Veli Ağbaba'ya yönelik açıklamaları şu şekilde;

"Ama ben isterim ki vekillerimiz Malatya'ya ne getirebiliriz, ne kazandırabiliriz? Diye kendilerine sorsunlar. Deprem bölgesindeyiz. Herkesin dünya kadar sıkıntısı var, eksiği var, ihtiyacı var. Bizden, vekillerden beklentisi var, her gün meclise gidiyor işte bizim belediye başkanımız şöyle, bizim belediye başkanımız bunu yaptı, senin işin yok mu kardeşim ya? İşine bak ya şehre ne kazandırdın, şehre ne yaptın yani muhalefetten başka bir kazanımın var mı? Tamam muhalefette kaldın ama muhalefetin de bir dozajı vardır. Yani 3 tane 5 tane konteyner getirdin, CHP’li belediyelerden getirdiği konteynerleri da sadece kendi seçmenlerinin olduğu ve kendi partidaşlarının olduğu yerlere verdi. Onun dışında hiçbir gariban'a 1 gr faydası olmadı. Hiç kimseye az da olsa bir katkısı olmadı. 3 gün geldi görüntü verdiler. Çevre Şehircilik, İklim Değişikliği bakanımızın dediği gibi deprem turisti olarak gelip biz selam verip çekip gittiler. Yani bizimkiler ne yaptılar daha bugün Melikgazi Belediyesi geldi. 5 tır malzemeyle geldiler ve yardım ediyorlar. E sen ne yaptın, ne kattın şehre ne getirdin hani? İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük Belediyesi değil mi? Ankara Belediyesi, İzmir Belediyesi bir tane eseri var mı? Ya bir tane bir konteynır kenti var mı? Sadece Ege Bölgesinden 35 tane böyle. Malatyalıların bağlantılı olduğu belediyelerden oda Paşaköşkü bölgesine bir de Ankara Çarşısı. Yani ortada hiçbir şey yok. Yani ortada yapılan bir şey yok. Kimse kusura bakmasın, herkes herkesi tanıyor. Malatya her şeyi en iyi biliyor. Kimin ne yaptığı da göz önünde kimin çalışması ne varsa bunlarda net bir şekilde ortada ve vatandaş da her şeyin bilincinde bizi de biliyorlar. Hassasiyetimizi de biliyorlar, yaptıklarımızı da biliyorlar. O vekilin yaptıkları da ortada. Biz dediğimiz gibi kişinin aynısı iştir lafa bakılmaz, eserimiz de ortada işimiz de ortada biz. Teknik biriyiz. Teknik biri olunca belki bazı şeyleri böyle bir hatip edasıyla çok çok böyle ballandırarak tatlandırarak ifade edemiyoruz. Ama çalışmamız da ortada. Doğru bir ve ortadadır, algıcılarda yalancılardır. Yalancının mumuda yatsıya kadar yanar."

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.