ANAR Şirketi'nden Kafa Karıştıran Paylaşım

Malatya (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 13.12.2023 - 19:10, Güncelleme: 13.12.2023 - 19:10
 

ANAR Şirketi'nden Kafa Karıştıran Paylaşım

AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayının isminin açıklanmasına kısa bir süre kala büyük bir iç savaş yaşanıyor.
Gün içerisinde banttan ses kaydı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için bir isim üzerinden yapılan anket için en son 26 Mayıs tarihinde paylaşımda bulunan ANAR Araştırma bizim böyle bir anketimiz yok diye sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunuldu. En son yapılan Genel Seçimlerde dahi paylaşımda bulunmayan bir Araştırma Şirketi olan ANAR Araştırma, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Selahattin Gürkan'ı etiketleyerek şu paylaşımda bulundu. "ANAR Araştırma adını kullanarak 0 (312) 911 75 16 numaralı hattan arayan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi anketi yaptığını söyleyen kişilere itibar etmemenizi rica ederiz. @MalatyaBelTr @selahattingrkn" "Bu numaranın ANAR'a ait olmadığını ve bu numara üzerinden herhangi bir anket çalışması yapılmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz." @MalatyaBelTr @selahattingrkn
AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkan Adayının isminin açıklanmasına kısa bir süre kala büyük bir iç savaş yaşanıyor.

Gün içerisinde banttan ses kaydı ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için bir isim üzerinden yapılan anket için en son 26 Mayıs tarihinde paylaşımda bulunan ANAR Araştırma bizim böyle bir anketimiz yok diye sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunuldu.

En son yapılan Genel Seçimlerde dahi paylaşımda bulunmayan bir Araştırma Şirketi olan ANAR Araştırma, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Selahattin Gürkan'ı etiketleyerek şu paylaşımda bulundu. " ANAR Araştırma adını kullanarak 0 (312) 911 75 16 numaralı hattan arayan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi anketi yaptığını söyleyen kişilere itibar etmemenizi rica ederiz. @MalatyaBelTr @selahattingrkn"

"Bu numaranın ANAR'a ait olmadığını ve bu numara üzerinden herhangi bir anket çalışması yapılmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz." @MalatyaBelTr @selahattingrkn

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.