Temmuz’da Piyasaya Sürülecek Yeni Oyunlar!

Oyun Dünyası (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 29.06.2023 - 13:37, Güncelleme: 29.06.2023 - 13:48
 

Temmuz’da Piyasaya Sürülecek Yeni Oyunlar!

Yaz tatili ile birlikte özellikle oyun bağımlıları Temmuz ayı içerisinde çıkacak oyunlara kilitlendi. İşte Temmuz listesi...
Yaz tatili geldi, sınavlar bitti. Peki, yaz tatilini evde nasıl değerlendireceğiz diyen oyun meraklıları için Temmuz ayı dolu dolu geçecek. Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak oyunları sizler için derledik. Temmuz Ayında Çıkış Yapacak Yeni Oyunlar! Temmuz ayı listesinde Gunfire Games tarafından geliştirilen Remnant 2‘nin 25 Temmuz‘da PC platformu için piyasaya sürülecek. Bununla beraber RPG türündeki Testimate: The Order of High Human ise 13 Temmuz‘da çıkış yapacak Öte yandan Roguelite türündeki Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons da 27 Temmuz tarihinde PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC platformları için piyasaya sürülecek. Temmuz 2023’te çıkış yapacak oyunlar şu şekilde sıralandı;
Yaz tatili ile birlikte özellikle oyun bağımlıları Temmuz ayı içerisinde çıkacak oyunlara kilitlendi. İşte Temmuz listesi...

Yaz tatili geldi, sınavlar bitti. Peki, yaz tatilini evde nasıl değerlendireceğiz diyen oyun meraklıları için Temmuz ayı dolu dolu geçecek. Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak oyunları sizler için derledik.

Temmuz Ayında Çıkış Yapacak Yeni Oyunlar!

Temmuz ayı listesinde Gunfire Games tarafından geliştirilen Remnant 2‘nin 25 Temmuz‘da PC platformu için piyasaya sürülecek.

Bununla beraber RPG türündeki Testimate: The Order of High Human ise 13 Temmuz‘da çıkış yapacak

Öte yandan Roguelite türündeki Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons da 27 Temmuz tarihinde PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, PC platformları için piyasaya sürülecek.

Temmuz 2023’te çıkış yapacak oyunlar şu şekilde sıralandı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.