Sosyete Polisi Yeni Macera İle Dönüyor! Fragman Yayında

Kültür ve Sanat (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 19.12.2023 - 16:00, Güncelleme: 19.12.2023 - 16:00
 

Sosyete Polisi Yeni Macera İle Dönüyor! Fragman Yayında

Eddie Murphy, 30 yıl sonra bir kez daha Sosyete Polisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Netflix, Eddie Murphy’nin ikonik karakteri Axel Foley’yi bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Serinin yeni halkası, 1994’teki son filmden yaklaşık 30 yıl sonra yeni bir macera ile izleyici karşısına çıkıyor. 2007 yapımı Dreamgirls filmindeki performansı ile Oscar adayı gösterilen Eddie Murphy’nin 1984’te ilk defa canlandırdığı Axel Foley karakterinin ikinci macerası 1987’de, son yapımı ise 1994’te yayınlanmıştı. Beverly Hills Cop serisi aynı zamanda video oyun formatında da hayranlarıyla buluşmuştu. Yönetmnlik koltuğuna Mark Molloy otururken, filmin oyuncu kadrosunda Eddie Murphy’ye Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot ve Kevin Bacon eşlik ediyor. Beverly Hills Cop Filmin Konusu: Serinin yeni bölümünde Foley, tamamen kişisel bir maceraya atılıyor. Taylour Paige tarafından canlandırılan kızının tehlikeyle karşı karşıya kalmasıyla bu defa daha kişisel bir maceraya atılıyor. Foley, Joseph Gordon-Levitt’in canlandırdığı hayat dolu yeni ortağıyla birlikte aksiyon dolu bir serüven yaşıyor. Foley’nin dostları Billy Rosewood (Reinhold) ve John Taggart (Ashton) ile yeniden bir araya gelmesiyle hikâye bir adım daha ileri gidiyor. Nihayetinde derinlerde saklanan bir komployu ortaya çıkartmak için ekip yeniden güçlerini birleştirmek durumunda kalıyor. Serinin dördüncü filmi 2000’li yıllarda Paramount Pictures tarafından geliştirme aşamasına alınmış ancak proje o dönemde sonuca ulaşamamıştı. Zamanla rafa kaldırılan film Ekim 2019’da yeniden gündeme Beverly Hills Cop: Axel F filmi 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.
Eddie Murphy, 30 yıl sonra bir kez daha Sosyete Polisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix, Eddie Murphy’nin ikonik karakteri Axel Foley’yi bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Serinin yeni halkası, 1994’teki son filmden yaklaşık 30 yıl sonra yeni bir macera ile izleyici karşısına çıkıyor.

2007 yapımı Dreamgirls filmindeki performansı ile Oscar adayı gösterilen Eddie Murphy’nin 1984’te ilk defa canlandırdığı Axel Foley karakterinin ikinci macerası 1987’de, son yapımı ise 1994’te yayınlanmıştı. Beverly Hills Cop serisi aynı zamanda video oyun formatında da hayranlarıyla buluşmuştu.

Yönetmnlik koltuğuna Mark Molloy otururken, filmin oyuncu kadrosunda Eddie Murphy’ye Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot ve Kevin Bacon eşlik ediyor.

Beverly Hills Cop Filmin Konusu:

Serinin yeni bölümünde Foley, tamamen kişisel bir maceraya atılıyor.

Taylour Paige tarafından canlandırılan kızının tehlikeyle karşı karşıya kalmasıyla bu defa daha kişisel bir maceraya atılıyor. Foley, Joseph Gordon-Levitt’in canlandırdığı hayat dolu yeni ortağıyla birlikte aksiyon dolu bir serüven yaşıyor.

Foley’nin dostları Billy Rosewood (Reinhold) ve John Taggart (Ashton) ile yeniden bir araya gelmesiyle hikâye bir adım daha ileri gidiyor. Nihayetinde derinlerde saklanan bir komployu ortaya çıkartmak için ekip yeniden güçlerini birleştirmek durumunda kalıyor.

Serinin dördüncü filmi 2000’li yıllarda Paramount Pictures tarafından geliştirme aşamasına alınmış ancak proje o dönemde sonuca ulaşamamıştı. Zamanla rafa kaldırılan film Ekim 2019’da yeniden gündeme

Beverly Hills Cop: Axel F filmi 2024 yılı içerisinde Netflix kütüphanesinde yayına girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.