Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Bayram Mesajı Kule

Silah kaçakçılığı operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 14.06.2024 - 15:01, Güncelleme: 14.06.2024 - 13:33
 

Silah kaçakçılığı operasyonu

MALATYA (AA) - Malatya'da silah kaçakçılığı operasyonunda el yapımı bir silah, 2 tabanca ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltın alındı.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde kentte silah ticareti ve silah temini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.Düzenlenen operasyonda yakalanan şüpheli M.S.M. gözaltına alındı.Şüphelinin ikametinde yapılan aramada el yapımı 1 silah, 8 silah parçası, 4 fişek, 2 tabanca ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi.

MALATYA (AA) - Malatya'da silah kaçakçılığı operasyonunda el yapımı bir silah, 2 tabanca ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltın alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde kentte silah ticareti ve silah temini yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Düzenlenen operasyonda yakalanan şüpheli M.S.M. gözaltına alındı.

Şüphelinin ikametinde yapılan aramada el yapımı 1 silah, 8 silah parçası, 4 fişek, 2 tabanca ile 63 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.