Nefes: Yer Eksi İki Malatya'da Gösterime Giriyor

Kültür ve Sanat (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 23.12.2023 - 01:59, Güncelleme: 23.12.2023 - 14:36
 

Nefes: Yer Eksi İki Malatya'da Gösterime Giriyor

Malatyalı usta Yönetmen Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Nefes: Yer Eksi İki” Malatya Kongre Kültür Merkezi’nde gösterime girecek.
23 Aralık Cumartesi 14.00 seansıyla faaliyete geçecek olan sinema salonunda TRT ortak yapımı ve kültür Turizm Bakanlığının desteklemiş olduğu Hakan Evrensel’in senaryosunu kaleme aldığı Malatya’lı ünlü yönetmen Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği Nefes Yer Eksi İki filmi seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen “Nefes: Yer Eksi İki” filminin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, İlker Aksum, Eren Hacısalihoğlu, Bestemsu Özdemir, Şahin Kendirci, Cezmi Baskın, Doğanay Ünal, Begüm Akkaya, Erdal Cindoruk ve Burak Sergen gibi isimler yer alıyor.  “Nefes: Yer Eksi İki” filminin konusu ne? "Nefes: Yer Eksi İki", 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçiyor ve bu bölgedeki farklı dönemlere ait gerçek yaşanmışlıkları bir araya getiriyor. Film, üç farklı karakterin kesişen hikayelerine odaklanıyor. “Nefes: Yer Eksi İki” ne zaman gösterime girecek? "Nefes: Yer Eksi İki" 15 Aralık Cuma günü vizyona giriyor. “Nefes: Yer Eksi İki” Filminin Seansları Bilet fiyatlarının 100 TL olacağı Nefes: Yer Eksi İki 20 gün gösterimde kalacak. Seanslar ise 14:00 - 16:30 - 19.00 ve 21.15 https://biletinbu.com üzerinden biletlerinizi alabilirsiniz. İyi seyirler
Malatyalı usta Yönetmen Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenlik koltuğuna oturduğu “Nefes: Yer Eksi İki” Malatya Kongre Kültür Merkezi’nde gösterime girecek.

23 Aralık Cumartesi 14.00 seansıyla faaliyete geçecek olan sinema salonunda TRT ortak yapımı ve kültür Turizm Bakanlığının desteklemiş olduğu Hakan Evrensel’in senaryosunu kaleme aldığı Malatya’lı ünlü yönetmen Ozan Uzunoğlu’nun yönettiği Nefes Yer Eksi İki filmi seyirciyle buluşacak.

Merakla beklenen “Nefes: Yer Eksi İki” filminin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, İlker Aksum, Eren Hacısalihoğlu, Bestemsu Özdemir, Şahin Kendirci, Cezmi Baskın, Doğanay Ünal, Begüm Akkaya, Erdal Cindoruk ve Burak Sergen gibi isimler yer alıyor. 

“Nefes: Yer Eksi İki” filminin konusu ne?

"Nefes: Yer Eksi İki", 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçiyor ve bu bölgedeki farklı dönemlere ait gerçek yaşanmışlıkları bir araya getiriyor. Film, üç farklı karakterin kesişen hikayelerine odaklanıyor.

“Nefes: Yer Eksi İki” ne zaman gösterime girecek?

"Nefes: Yer Eksi İki" 15 Aralık Cuma günü vizyona giriyor.

“Nefes: Yer Eksi İki” Filminin Seansları

Bilet fiyatlarının 100 TL olacağı Nefes: Yer Eksi İki 20 gün gösterimde kalacak. Seanslar ise 14:00 - 16:30 - 19.00 ve 21.15

https://biletinbu.com üzerinden biletlerinizi alabilirsiniz. İyi seyirler

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.