MTÖÜ Oryantiring Okul Sporları Yarışması’na Ev Sahipliği Yaptı

Spor (BÜLTEN) - Bülten | 20.12.2023 - 23:06, Güncelleme: 20.12.2023 - 23:06
 

MTÖÜ Oryantiring Okul Sporları Yarışması’na Ev Sahipliği Yaptı

19-20 Aralık 2023 Tarihleri’de Okul Sporları Oryantiring Yarışması Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı’nda toplam 183 sporcunun katılımı ile yapıldı.
Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı ve 8 kategoride 20 okul ve yaklaşık 200 sporcu Okullar arası Oryantiring İl Birinciliği Müsabakasına katılım sağladı. Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan Okul Sporları Oryantiring Yarışması Açılış Töreni’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ve Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay, sporcular,  okul idarecileri ve diğer protokol üyeleri katıldı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli konuşmasında “Çok değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, İlimiz okullarından gelen değerli öğrenciler, değerli meslektaşlarım öğretmenlerimiz. Sizleri üniversitemizde görmekten ve misafir etmekten büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile hepinize hoş geldiniz diyorum. Oryantiring Sporu’nun gelecekte ihtiyaç duyacağınız, yön bulma olgusuna önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. ‘’ dedi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise “İleriki tarihlerde yapılacak olan Oryantiring Türkiye Yarı Final Yarışmalarında Malatyamızı temsil edecek olan okullarımıza şimdiden başarılar dilerim.  Organizasyonda emeği geçen Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Dr. Yalçın Aydın ve Oryantiring Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen’e emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Şuana kadar Malatya’da yapılan en güzel Okul Sporları Yarışması bu yarışma oldu.’’ şeklinde konuştu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay “Her yıl Okul Sporları’nda katılım ve sporcu sayısı artarak devam etmektedir. Bugün burada geçen senelere göre katılımın ve sporcu sayısında artışın olduğu gözle  görülmektedir. Bu durum da bizleri çok sevindirdi. Her geçen yıl bu çıtamızı Oryantring Ailesi ile birlikte daha da çok artıracağımıza inanıyorum.’’ dedi. Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen “Bugün bizlere ev sahipliği yapan başta Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Üniversite Yönetimi’ne çok teşekkür ederiz. 200 sporcumuza, gelen okul idarecilerimize ve hakemlerimize üniversiteniz tarafından tüm imkânları seferber edip, misafirlerimize yemek ikramlarınızdan ötürü çok teşekkür ederiz. Bizler Malatya Oryantiring Ailesi olarak, İlimize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. İşini en çok seven Vatanı’na hizmet edendir. Her şey güzelim Malatya’mız için.‘’ ifadelerini kullandı. Program sonunda dereceye giren Okullara Kupa madalya ve katılım belgesi takdim edilerek Hatıra Fotoğraflar ile program son buldu.
19-20 Aralık 2023 Tarihleri’de Okul Sporları Oryantiring Yarışması Malatya Turgut Özal Tabiat Parkı’nda toplam 183 sporcunun katılımı ile yapıldı.

Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı ve 8 kategoride 20 okul ve yaklaşık 200 sporcu Okullar arası Oryantiring İl Birinciliği Müsabakasına katılım sağladı. Turgut Özal Tabiat Parkı’nda yapılan Okul Sporları Oryantiring Yarışması Açılış Töreni’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ve Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay, sporcular,  okul idarecileri ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli konuşmasında “Çok değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, İlimiz okullarından gelen değerli öğrenciler, değerli meslektaşlarım öğretmenlerimiz. Sizleri üniversitemizde görmekten ve misafir etmekten büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu vesile ile hepinize hoş geldiniz diyorum. Oryantiring Sporu’nun gelecekte ihtiyaç duyacağınız, yön bulma olgusuna önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum. ‘’ dedi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ise “İleriki tarihlerde yapılacak olan Oryantiring Türkiye Yarı Final Yarışmalarında Malatyamızı temsil edecek olan okullarımıza şimdiden başarılar dilerim.  Organizasyonda emeği geçen Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi Dr. Yalçın Aydın ve Oryantiring Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen’e emeklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Şuana kadar Malatya’da yapılan en güzel Okul Sporları Yarışması bu yarışma oldu.’’ şeklinde konuştu.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Altay “Her yıl Okul Sporları’nda katılım ve sporcu sayısı artarak devam etmektedir. Bugün burada geçen senelere göre katılımın ve sporcu sayısında artışın olduğu gözle  görülmektedir. Bu durum da bizleri çok sevindirdi. Her geçen yıl bu çıtamızı Oryantring Ailesi ile birlikte daha da çok artıracağımıza inanıyorum.’’ dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya il Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen “Bugün bizlere ev sahipliği yapan başta Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Üniversite Yönetimi’ne çok teşekkür ederiz. 200 sporcumuza, gelen okul idarecilerimize ve hakemlerimize üniversiteniz tarafından tüm imkânları seferber edip, misafirlerimize yemek ikramlarınızdan ötürü çok teşekkür ederiz. Bizler Malatya Oryantiring Ailesi olarak, İlimize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. İşini en çok seven Vatanı’na hizmet edendir. Her şey güzelim Malatya’mız için.‘’ ifadelerini kullandı.

Program sonunda dereceye giren Okullara Kupa madalya ve katılım belgesi takdim edilerek Hatıra Fotoğraflar ile program son buldu.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.