Merakla Beklenen Starfield'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Oyun Dünyası 16.06.2023 - 18:15, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00
 

Merakla Beklenen Starfield'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

Daha önce 2023 yılına ertelenmesiyle gündeme gelen Starfield için kesin çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı. Oyunseverlerin beklediği uzay macerası için Bethesda 45 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Oyun hakkında detayların ortaya çıkığı Xbox Games Showcase'de heyecanlandıran duyurular da yapılmış oldu. OYUNUN TÜRKİYE FİYATI DA BELLİ OLDU Oyunda, oyunseverlerin keşfedebileceği binin üzerinde gezegen yer alacak. New Atlantis'in yer alacağı oyun sanat, görev ve yapılar açısından dikkate değer noktalara sahip olacak ve NPC açısından da zengin olacak. Yer çekimi dinamiklerinin her gezegende farklı olacağı oyunda uzay gemisi de satın alınabilecek. Bu uzay gemilerini aynı zamanda özelleştirebileceksiniz. Karakterlerde yer alacak fiziksel özellikleri de Sims gibi adete ince eleyip sık dokuyabileceksiniz.  Oyun 6 Eylül 2023'te PC başta olmak üzere Xbox Series S ve Series X için yayınlanacak. Game Pass abonesiyseniz de oyun için ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmayacak. Xbox için oyunun 1.150 TL olduğu, PC içinse 899 TL olduğu açıklandı. Ancak premium edition isterseniz PC'de 1.299 TL, Xbox için 1.600 TL fiyatı gözden çıkartmak gerekiyor.
Daha önce 2023 yılına ertelenmesiyle gündeme gelen Starfield için kesin çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı. Oyunseverlerin beklediği uzay macerası için Bethesda 45 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı. Oyun hakkında detayların ortaya çıkığı Xbox Games Showcase'de heyecanlandıran duyurular da yapılmış oldu. OYUNUN TÜRKİYE FİYATI DA BELLİ OLDU Oyunda, oyunseverlerin keşfedebileceği binin üzerinde gezegen yer alacak. New Atlantis'in yer alacağı oyun sanat, görev ve yapılar açısından dikkate değer noktalara sahip olacak ve NPC açısından da zengin olacak. Yer çekimi dinamiklerinin her gezegende farklı olacağı oyunda uzay gemisi de satın alınabilecek. Bu uzay gemilerini aynı zamanda özelleştirebileceksiniz. Karakterlerde yer alacak fiziksel özellikleri de Sims gibi adete ince eleyip sık dokuyabileceksiniz. Oyun 6 Eylül 2023'te PC başta olmak üzere Xbox Series S ve Series X için yayınlanacak. Game Pass abonesiyseniz de oyun için ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmayacak. Xbox için oyunun 1.150 TL olduğu, PC içinse 899 TL olduğu açıklandı. Ancak premium edition isterseniz PC'de 1.299 TL, Xbox için 1.600 TL fiyatı gözden çıkartmak gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.