Malatya'nın Terk Edilmiş Olimpik Pisti

Spor (BÜLTEN) - Bülten | 24.12.2023 - 21:57, Güncelleme: 24.12.2023 - 21:57
 

Malatya'nın Terk Edilmiş Olimpik Pisti

CHP Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Ali Karakuş, Malatya'nın terk edilmiş olimpik pisti hakkında yetkilere seslenerek, " Genç atletlerin hayalleri çamura batıyor' dedi.
Malatya - Elazığ Karayolu üzerinde ki Yeni Stadyumun hemen arkasında ki gençler ve sporcular için hazırlanan olimpik pistin bakımsızlıktan dolayı içler acısı durumunu paylaşan CHP Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Ali Karakuş, sahipsiz bırakılan olimpik pisti hakkında açıklamalarda bulunarak, "Özellikle kış aylarında yaşanan yağışlar sonucu çamur deryasına dönüşüyor, genç sporcuların hayallerini ve potansiyellerini olumsuz etkiliyor. Yetkililerin bu konudaki sessizliği ve ilgisizliği, Malatya'nın genç atletleri arasında büyük hayal kırıklığına ve tepkiye neden oluyor. Olimpik standartlarda bir pistin bu derece ihmal edilmesi, yerel yetkililerin spora ve gençlere verdiği önemin sorgulanmasına yol açıyor." dedi. Karakuş "Atletizm camiası ve sporcular, yetkililerden bu trajik duruma bir son verilmesi ve pistin acilen restore edilerek yeniden kullanılabilir hale getirilmesi çağrısında bulunuyor. Malatya'nın genç atletleri, sahipsiz bırakılan pistin gölgesinde ulusal başarılara ulaşma hayallerini sürdürüyor. Bu hayallerin gerçekleşmesi için artık zaman daralıyor ve yetkililerin acil eylem alması gerekiyor." şeklinde konuştu.
CHP Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Ali Karakuş, Malatya'nın terk edilmiş olimpik pisti hakkında yetkilere seslenerek, " Genç atletlerin hayalleri çamura batıyor' dedi.

Malatya - Elazığ Karayolu üzerinde ki Yeni Stadyumun hemen arkasında ki gençler ve sporcular için hazırlanan olimpik pistin bakımsızlıktan dolayı içler acısı durumunu paylaşan CHP Battalgazi Belediye Başkan A. Adayı Ali Karakuş, sahipsiz bırakılan olimpik pisti hakkında açıklamalarda bulunarak, "Özellikle kış aylarında yaşanan yağışlar sonucu çamur deryasına dönüşüyor, genç sporcuların hayallerini ve potansiyellerini olumsuz etkiliyor. Yetkililerin bu konudaki sessizliği ve ilgisizliği, Malatya'nın genç atletleri arasında büyük hayal kırıklığına ve tepkiye neden oluyor. Olimpik standartlarda bir pistin bu derece ihmal edilmesi, yerel yetkililerin spora ve gençlere verdiği önemin sorgulanmasına yol açıyor." dedi.

Karakuş "Atletizm camiası ve sporcular, yetkililerden bu trajik duruma bir son verilmesi ve pistin acilen restore edilerek yeniden kullanılabilir hale getirilmesi çağrısında bulunuyor. Malatya'nın genç atletleri, sahipsiz bırakılan pistin gölgesinde ulusal başarılara ulaşma hayallerini sürdürüyor. Bu hayallerin gerçekleşmesi için artık zaman daralıyor ve yetkililerin acil eylem alması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.