Malatya’da silahlı kavga: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2024 - 01:00, Güncelleme: 11.04.2024 - 00:37
 

Malatya’da silahlı kavga: 1 yaralı

Malatya’da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya’da, iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.Olay, 19.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Taştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hayırlı Caddesi üzerinde henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı tartışan H.Ç. ile M.Ç. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada silahla açılan ateş sonucu sol bacak kısınma kurşun isabet eden H.Ç. yaralandı.İhbar üzerinde bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Zanlı M.Ç.’nin suç aleti ile birlikte yakalandığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Malatya’da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya’da, iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, 19.30 sıralarında Battalgazi ilçesi Taştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hayırlı Caddesi üzerinde henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı tartışan H.Ç. ile M.Ç. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada silahla açılan ateş sonucu sol bacak kısınma kurşun isabet eden H.Ç. yaralandı.
İhbar üzerinde bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Zanlı M.Ç.’nin suç aleti ile birlikte yakalandığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.