Malatya’da silah operasyonu: 2 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2024 - 14:51, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:10
 

Malatya’da silah operasyonu: 2 gözaltı

Malatya’da silah operasyonu: 2 gözaltı
Malatya’da, silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 adet tüfek,1 adet kılıç, 5 adet tabanca, 1 adet susturucu ile piyasa değeri yaklaşık bir milyon olan kannabinoid ham maddesi ele geçirildi.Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık bir milyon olan kannabinoid ham maddesi ile 4 adet tüfek,1 adet kılıç, 5 adet tabanca, 1 adet susturucu, ele geçirildi.Operasyonda A.B. ile E.S. gözaltına alındı. Zanlıların polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Malatya’da silah operasyonu: 2 gözaltı
Malatya’da, silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 4 adet tüfek,1 adet kılıç, 5 adet tabanca, 1 adet susturucu ile piyasa değeri yaklaşık bir milyon olan kannabinoid ham maddesi ele geçirildi.
Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık bir milyon olan kannabinoid ham maddesi ile 4 adet tüfek,1 adet kılıç, 5 adet tabanca, 1 adet susturucu, ele geçirildi.
Operasyonda A.B. ile E.S. gözaltına alındı. Zanlıların polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.