Mahkemeden Ahmet Yaman'a Şok

Spor (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 07.12.2023 - 15:55, Güncelleme: 07.12.2023 - 15:55
 

Mahkemeden Ahmet Yaman'a Şok

1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ‘olağanüstü genel kurul’ süreciyle ilgili görülen davada karar çıktı.
Sarı siyahlı takımda 23 Temmuz’da gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurulda ibra edilmeyen Hacı Ahmet Yaman yönetimi, 24 Temmuz’da yapılacağı duyurulan olağanüstü seçimli genel kurulun sosuaş medyada yapılan paylaşımda Karar Defterinin kayıp olduğu gerekçesiyle ‘iptal’ edildiği duyurulmuştu. Yeni Malatyaspor eski Başkanı ve Başkan Adayı Adil Gevrek ise Hacı Ahmet Yaman yönetiminin aldığı kararın hukuki olmadığını ifade etmiş ve delegeleri kongreye davet etmişti. Gevrek'in, tek listeyle girdiği seçimde yeniden kulüp başkanı seçilmesi ile birlikte Hacı Ahmet Yaman, kongrenin usulsüz bir şekilde yapıldığı gerekçesiyle konuyu mahkemeye taşımıştı. Alınan bilgiler doğrultusunda Mahkeme sürecinde sona gelindiği ve Mahkeme H. Ahmet Yaman yönetiminin başvurusunun reddedildiği bildirildi.
1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da ‘olağanüstü genel kurul’ süreciyle ilgili görülen davada karar çıktı.

Sarı siyahlı takımda 23 Temmuz’da gerçekleştirilen yıllık olağan mali genel kurulda ibra edilmeyen Hacı Ahmet Yaman yönetimi, 24 Temmuz’da yapılacağı duyurulan olağanüstü seçimli genel kurulun sosuaş medyada yapılan paylaşımda Karar Defterinin kayıp olduğu gerekçesiyle ‘iptal’ edildiği duyurulmuştu.

Yeni Malatyaspor eski Başkanı ve Başkan Adayı Adil Gevrek ise Hacı Ahmet Yaman yönetiminin aldığı kararın hukuki olmadığını ifade etmiş ve delegeleri kongreye davet etmişti.

Gevrek'in, tek listeyle girdiği seçimde yeniden kulüp başkanı seçilmesi ile birlikte Hacı Ahmet Yaman, kongrenin usulsüz bir şekilde yapıldığı gerekçesiyle konuyu mahkemeye taşımıştı.

Alınan bilgiler doğrultusunda Mahkeme sürecinde sona gelindiği ve Mahkeme H. Ahmet Yaman yönetiminin başvurusunun reddedildiği bildirildi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.