Kuyuya düşen ineği itfaiye kurtardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 16:12
 

Kuyuya düşen ineği itfaiye kurtardı

Kuyuya düşen ineği itfaiye kurtardı
Malatya’da bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesinde bir evin bahçesinde bulunan yaklaşık 15 metre derinliğindeki su kuyusuna inek düştü. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istendi.Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kuyuya halat yardımıyla inerek burada bulunan ineği yine halat yardımı ile kurtardı.Veteriner tarafından tedavi altına alınan ineğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.
Kuyuya düşen ineği itfaiye kurtardı
Malatya’da bir bahçe içinde bulunan su kuyusuna düşen ineği itfaiye ekipleri kurtardı.
Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Kemerköprü Mahallesinde bir evin bahçesinde bulunan yaklaşık 15 metre derinliğindeki su kuyusuna inek düştü. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından yardım istendi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kuyuya halat yardımıyla inerek burada bulunan ineği yine halat yardımı ile kurtardı.
Veteriner tarafından tedavi altına alınan ineğin sahibi ise itfaiye erlerine teşekkür etti.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.