“Kum Zambakları” Son Temsilleriyle Sahnelere Veda Ediyor

Kültür ve Sanat (BÜLTEN) - Bülten | 19.12.2023 - 12:48, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:48
 

“Kum Zambakları” Son Temsilleriyle Sahnelere Veda Ediyor

Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu sahnelere veda ediyor.
“Ortak Yapım” projesi kapsamında, Zorlu PSM Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği “Kum Zambakları” oyunu 19-26 Aralık ve 9 Ocak’ta gerçekleştireceği son temsilleriyle sahnelere veda ediyor. İki sezon boyunca kapalı gişe oynayan “Kum Zambakları”nın Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleştireceği son temsillerini kaçırmayın. Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde iki sezon boyunca izleme şansı bulduğumuz Kum Zambakları oyunu, son temsillerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde son kez izleme şansı yakalayacağımız Kum Zambakları oyununun perdelerini hep beraber kapatmak üzere 19-26 Aralık ve 9 Ocak’ta %100 Studio’da buluşalım. Kum Zambakları oyununun biletleri passo.com.tr üzerinden satışta! 19 Aralık 2023 Matine Suare (19:00-21:00)  26 Aralık 2023 Tek temsil (20:30)  9 Ocak 2024 Matine Suare (19:00-21:00) Bilet Fiyatları: Genel Satış: ₺176,00  Balkon - Kısıtlı Görüş: ₺143,00  Öğrenci: ₺116,50
Zorlu PSM’nin “Ortak Yapım” projesinde yapımını üstlendiği Kum Zambakları oyunu sahnelere veda ediyor.

“Ortak Yapım” projesi kapsamında, Zorlu PSM Prodüksiyon’un yapımını üstlendiği “Kum Zambakları” oyunu 19-26 Aralık ve 9 Ocak’ta gerçekleştireceği son temsilleriyle sahnelere veda ediyor. İki sezon boyunca kapalı gişe oynayan “Kum Zambakları”nın Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleştireceği son temsillerini kaçırmayın.

Oyuncu ve yönetmen Yeşim Özsoy’un, iklim krizi ile yaşamları değişen evli bir çiftin iniş çıkışlarını ironik bir dil ile kaleme aldığı, yönetmen ve oyuncu Mark Levitas rejisörlüğünde iki sezon boyunca izleme şansı bulduğumuz Kum Zambakları oyunu, son temsillerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

İçinde yaşadığımız dönemdeki iklim krizini evli bir çiftin ilişki süreciyle paralel olarak irdeleyen Kum Zambakları, doğanın sevgisizlik ve şiddetle yok edilmesini, çiftlerin modern hayatın içinde asimile oluşunu, insanoğlunun doğa ile bozulan ilişkisini ve dışardan bakıldığında mutlu olarak nitelendirilebilecek bir çiftin, bu bağlamda, kendi sonlarını nasıl hazırladıklarını gözler önüne seriyor. Pek çok başarılı tiyatro projesinde imzası olan Evrim Doğan’ı Duygu, deneyimli oyuncu Umut Kurt’u ise Fikret karakterinde son kez izleme şansı yakalayacağımız Kum Zambakları oyununun perdelerini hep beraber kapatmak üzere 19-26 Aralık ve 9 Ocak’ta %100 Studio’da buluşalım.

Kum Zambakları oyununun biletleri passo.com.tr üzerinden satışta!

19 Aralık 2023

Matine Suare (19:00-21:00) 

26 Aralık 2023

Tek temsil (20:30) 

9 Ocak 2024

Matine Suare (19:00-21:00)

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: ₺176,00 

Balkon - Kısıtlı Görüş: ₺143,00 

Öğrenci: ₺116,50

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.