“Kazanmak İktidarın Hüneri Değil, Muhalefetin Zayıflığıdır”

Siyaset (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 09.07.2023 - 22:40, Güncelleme: 09.07.2023 - 22:40
 

“Kazanmak İktidarın Hüneri Değil, Muhalefetin Zayıflığıdır”

Türkiye siyasetine yeni bir siyasi parti daha eklendi. Genel Başkanlığını aslen Malatyalı olan Teoman Mutlu'nun üstlendiği Yerli ve Milli Parti.
Yerli ve Milli Parti’nin Genel Başkanlığını aslen Malatyalı olan Teoman Mutlu’nun yürüteceği partinin logosunun ise mavi kanatlı kelebek ve Türkiye haritası olduğu bulunuyor. Yeni kurulan Yerli ve Milli Parti (YMP) kurucular kurulunda kurt siyasetçi Uğur Aksöz, Sabri Erbakan, akademisyenler ve emekli generaller bulunmakta. Partinin Genel Başkanlığını ise Malatya’nın başarılı iş insanlarından Teoman Mutlu yürütecek. Resmen kurulan Yerli ve Milli Parti’nin ambleminde mavi kanatlı bir kelebek ve kelebeğin sırtında ise kırmızı renkli Türkiye haritası bulunuyor. Kelebek, kanatlarındaki renkler ile değişme arzusunu ifade ediyor. Genel Merkezleri Ankara’nın kalbi Ata kulenin yanında olan YMP’nin seçim otobüsü ise Türkiye’yi karış karış gezecek. YMP NEDEN KURULDU? Yerli ve Milli Parti kuruluş sebeplerini şöyle açıklandı; “Bir parti 21 yıldır seçim kazanıyor. Diğer partilerde 21 yıldır seçim kaybediyor. Yani kazanmak iktidarın hüneri değil, muhalefetin zayıflığıdır. O halde önce halka güven veren bir muhalefet lazım. İktidar nasılsa gelir. Güven vermekte programı yerli kadrosu milli olmakla mümkündür. Biz bu yola biz bunun için çıktık… Şucu bucu değiliz. Sadece Bayrak, Vatan, Millet aşkını yüreğinde taşıyan Cumhuriyet, Demokrasi ve Adaletin bekçileriyiz” denildi. YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu, partilerinin kuruluşunu şu sözlerle açıkladı; “Türk siyasetine yerli ve milli bir soluk olmak hedefiyle adım atan ‘Yerli Ve Milli Parti’nin; Vatanımıza ve yüce Milletimize nice hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Türkiye siyasetine yeni bir siyasi parti daha eklendi. Genel Başkanlığını aslen Malatyalı olan Teoman Mutlu'nun üstlendiği Yerli ve Milli Parti.

Yerli ve Milli Parti’nin Genel Başkanlığını aslen Malatyalı olan Teoman Mutlu’nun yürüteceği partinin logosunun ise mavi kanatlı kelebek ve Türkiye haritası olduğu bulunuyor. Yeni kurulan Yerli ve Milli Parti (YMP) kurucular kurulunda kurt siyasetçi Uğur Aksöz, Sabri Erbakan, akademisyenler ve emekli generaller bulunmakta. Partinin Genel Başkanlığını ise Malatya’nın başarılı iş insanlarından Teoman Mutlu yürütecek.

Resmen kurulan Yerli ve Milli Parti’nin ambleminde mavi kanatlı bir kelebek ve kelebeğin sırtında ise kırmızı renkli Türkiye haritası bulunuyor. Kelebek, kanatlarındaki renkler ile değişme arzusunu ifade ediyor. Genel Merkezleri Ankara’nın kalbi Ata kulenin yanında olan YMP’nin seçim otobüsü ise Türkiye’yi karış karış gezecek.

YMP NEDEN KURULDU?

Yerli ve Milli Parti kuruluş sebeplerini şöyle açıklandı;

“Bir parti 21 yıldır seçim kazanıyor. Diğer partilerde 21 yıldır seçim kaybediyor. Yani kazanmak iktidarın hüneri değil, muhalefetin zayıflığıdır.

O halde önce halka güven veren bir muhalefet lazım. İktidar nasılsa gelir. Güven vermekte programı yerli kadrosu milli olmakla mümkündür.

Biz bu yola biz bunun için çıktık…

Şucu bucu değiliz. Sadece Bayrak, Vatan, Millet aşkını yüreğinde taşıyan Cumhuriyet, Demokrasi ve Adaletin bekçileriyiz” denildi.

YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu, partilerinin kuruluşunu şu sözlerle açıkladı;

“Türk siyasetine yerli ve milli bir soluk olmak hedefiyle adım atan ‘Yerli Ve Milli Parti’nin; Vatanımıza ve yüce Milletimize nice hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.