İYİ Parti’li Ali Helvacı’dan Esnaflara Büyük Müjde

Malatya (BÜLTEN) - Bülten | 17.03.2024 - 17:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 17:29
 

İYİ Parti’li Ali Helvacı’dan Esnaflara Büyük Müjde

Helvacı Tecde mahallesinde konteynerlerde ticaretini sürdüren esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında özellikle deprem sonrasında giderek artan borçlar hakkında esnaflara müjdeli bir projeyi dile getirdi.
Her geçen gün ilginin daha fazla arttığı Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Eski Müsteşarı İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, esnaflara görev geldiği takdirde yapacağı projeleri anlatırken daha önce Ankara Büyükşehir Belediye’sinde hayata geçirilmesini sağladığı borç defteri ödeme kampanyasın tekrar Yeşilyurt Belediyesi’nde de faaliyete geçireceklerinin müjdesini verdi. Fikir babası olduğu proje hakkında esnaflara bilgi veren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Ali Helvacı “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çok yakın arkadaşım ve birlikte çalışmıştık. O dönem başkanım dedi herkesin bakkallara korkunç bir borcu var. Veresiye defterleri dolmuş. Bizde belediyenin güvencesinde öncelikle icraya düşmüş borçları yayınlayarak bunları hayırseverlerle buluşturduk. Böylece üç ay içerisinde hiçbir şey kalmadı. Bu böyle olacak. Ben buradaki sıkıntıyı gördüğüm için Mart, Nisan Mayıs bu üç ay içerisinde tüm faturaları ödeyeceğiz.” dedi. Projenin hayata geçirilmesi konusunda hem vatandaşların hem de esnafların memnuniyet duyacağını dile getiren konteyner esnafları Ali Helvacı’ya teşekkürlerini bildirdiler.
Helvacı Tecde mahallesinde konteynerlerde ticaretini sürdüren esnafları ziyaret etti. Ziyaret esnasında özellikle deprem sonrasında giderek artan borçlar hakkında esnaflara müjdeli bir projeyi dile getirdi.

Her geçen gün ilginin daha fazla arttığı Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Eski Müsteşarı İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, esnaflara görev geldiği takdirde yapacağı projeleri anlatırken daha önce Ankara Büyükşehir Belediye’sinde hayata geçirilmesini sağladığı borç defteri ödeme kampanyasın tekrar Yeşilyurt Belediyesi’nde de faaliyete geçireceklerinin müjdesini verdi.

Fikir babası olduğu proje hakkında esnaflara bilgi veren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkanı Ali Helvacı “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çok yakın arkadaşım ve birlikte çalışmıştık. O dönem başkanım dedi herkesin bakkallara korkunç bir borcu var. Veresiye defterleri dolmuş. Bizde belediyenin güvencesinde öncelikle icraya düşmüş borçları yayınlayarak bunları hayırseverlerle buluşturduk. Böylece üç ay içerisinde hiçbir şey kalmadı. Bu böyle olacak. Ben buradaki sıkıntıyı gördüğüm için Mart, Nisan Mayıs bu üç ay içerisinde tüm faturaları ödeyeceğiz.” dedi.

Projenin hayata geçirilmesi konusunda hem vatandaşların hem de esnafların memnuniyet duyacağını dile getiren konteyner esnafları Ali Helvacı’ya teşekkürlerini bildirdiler.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.