İlçe Belediye Başkanlığında Algı Operasyonları

Malatya (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 25.01.2024 - 22:59, Güncelleme: 25.01.2024 - 22:59
 

İlçe Belediye Başkanlığında Algı Operasyonları

Gün geçmiyor ki AK Parti’de mevcut başkan veya adaylara ilişkin algı yapılmasın.
Büyükşehir Belediye Başkanlığında Öznur Çalık’tı Selahattin Gürkan’dı derken AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Sami Er’in ismini deklare etmişti. Birkaç gündür ise İlçe Belediye Başkanları için algı oluşturma adına düğmeye basılmış görünüyor. Ortada henüz bir isim yokken Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı dahi olmayan Av. Bayram Taşkın, Yeşilyurt için ise yine aday adaylık başvurusu yapmayan Prof. Dr. İlhan Geçit’in isminin sosyal medyada ve whatsapp gruplarında dolaşması AK Parti’ye büyük zarar veriyor. 1 hafta içerisinde Malatya’da merkez ilçeler dâhil belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacakken ortaya atılan listeler Malatya’da vatandaşlar tarafından hoş karşılanmıyor. Yapılan algıların son bulması adına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci başta olmak üzere vekiller algı amaçlı sızdırılan listeler doğrultusunda Genel Merkezde yoğun temas gerçekleştiriyor. Özellikle temayül yoklamasında dahi esameleri okunmayan isimlerin vatandaşların gönlünde yer bulamayacağı ve bunun neticesinde vatandaşların başka adayları destekleyebilecekleri Genel Merkeze anlatılıyor.
Gün geçmiyor ki AK Parti’de mevcut başkan veya adaylara ilişkin algı yapılmasın.

Büyükşehir Belediye Başkanlığında Öznur Çalık’tı Selahattin Gürkan’dı derken AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak Sami Er’in ismini deklare etmişti.

Birkaç gündür ise İlçe Belediye Başkanları için algı oluşturma adına düğmeye basılmış görünüyor. Ortada henüz bir isim yokken Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı dahi olmayan Av. Bayram Taşkın, Yeşilyurt için ise yine aday adaylık başvurusu yapmayan Prof. Dr. İlhan Geçit’in isminin sosyal medyada ve whatsapp gruplarında dolaşması AK Parti’ye büyük zarar veriyor.

1 hafta içerisinde Malatya’da merkez ilçeler dâhil belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacakken ortaya atılan listeler Malatya’da vatandaşlar tarafından hoş karşılanmıyor.

Yapılan algıların son bulması adına AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci başta olmak üzere vekiller algı amaçlı sızdırılan listeler doğrultusunda Genel Merkezde yoğun temas gerçekleştiriyor.

Özellikle temayül yoklamasında dahi esameleri okunmayan isimlerin vatandaşların gönlünde yer bulamayacağı ve bunun neticesinde vatandaşların başka adayları destekleyebilecekleri Genel Merkeze anlatılıyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.