Doğu Anadolu'da 4 il için zirai don uyarısı

Genel 11.03.2021 - 18:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00
 

Doğu Anadolu'da 4 il için zirai don uyarısı

MALATYA (AA) - Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl için zirai don uyarısı yapıldı.Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ile 12-13 Mart'ta Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don riski bulunduğu belirtildi.Malatya'nın kuzey ilçeleri Darende, Kuluncak, Hekimhan, Arguvan, Arapgir, Yazıhan ile Tunceli ve Bingöl'de kent genelinde zirai don riski bulunduğunun aktarıldığı açıklamada, özellikle kayısı üreticileri başta olmak üzere yetkililerin ve çiftçilerin tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

MALATYA (AA) - Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl için zirai don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu gece ile 12-13 Mart'ta Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don riski bulunduğu belirtildi.

Malatya'nın kuzey ilçeleri Darende, Kuluncak, Hekimhan, Arguvan, Arapgir, Yazıhan ile Tunceli ve Bingöl'de kent genelinde zirai don riski bulunduğunun aktarıldığı açıklamada, özellikle kayısı üreticileri başta olmak üzere yetkililerin ve çiftçilerin tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.