Doğanşehir Spor Kulübü’nden Başkan Zelyurt’a ziyaret

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2024 - 13:30, Güncelleme: 12.03.2024 - 13:13
 

Doğanşehir Spor Kulübü’nden Başkan Zelyurt’a ziyaret

Doğanşehir Spor Kulübü’nden Başkan Zelyurt’a ziyaret
Doğanşehir Spor Kulüp Başkanı Utku Doğan ve yönetimi, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u makamında ziyaret etti.Ziyarete konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Utku Doğan ve yönetimi bizleri ziyaret etti. Gençlik ve sporun geleceği ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.Doğanşehir Spor Kulübü Başkanı Utku Doğan ise, "Başkanımız her zaman yanımızda olarak bizi desteklediler. Doğanşehir gençliğine, Doğanşehir çocuklarına bir katkımız olursa ne mutlu diyoruz" ifadelerine yer verdi.
Doğanşehir Spor Kulübü’nden Başkan Zelyurt’a ziyaret
Doğanşehir Spor Kulüp Başkanı Utku Doğan ve yönetimi, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’u makamında ziyaret etti.
Ziyarete konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Doğanşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Utku Doğan ve yönetimi bizleri ziyaret etti. Gençlik ve sporun geleceği ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Doğanşehir Spor Kulübü Başkanı Utku Doğan ise, "Başkanımız her zaman yanımızda olarak bizi desteklediler. Doğanşehir gençliğine, Doğanşehir çocuklarına bir katkımız olursa ne mutlu diyoruz" ifadelerine yer verdi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.