Arguvan Belediyesi Beslenme Saati Uygulamasına Bu Yılda Devam Ediyor

Malatya (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 05.10.2023 - 11:59, Güncelleme: 05.10.2023 - 11:59
 

Arguvan Belediyesi Beslenme Saati Uygulamasına Bu Yılda Devam Ediyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan 'Beslenme Saati' uygulamasının bu yılda devam ettiğini söyledi.
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş bir mesaj yayınlayarak 'Beslenme Saati' uygulaması hakkında şunları söyledi; "Bizler yerel yönetimler olarak, geçen yıl ilçemizdeki tüm ilkokul öğrencilerine sosyal belediyecilik projemiz kapsamında beslenme saati uygulaması ile bir öğün gıda desteği uygulaması başlatmıştık. Beslenme saati projemiz geçen yıl Türkiye genelinde olduğu gibi yerel, ulusal, yazılı, görsel basında da çok ses getirmişti. Çünkü bir öğün gıda desteğinin ilçe genelindeki tüm ilkokul öğrencilerine uygulanması bir ilkti. Bu yıl projemize iki köy ilkokulumuzdaki ortaokul öğrencilerimizi de dâhil ettik. Bu projenin hayata geçmesi ve sürdürülebilir olması bizi ve aileleri vicdanen rahatlattı. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, çocuklarımız bizim yarınımız, onların iyi eğitim alabilmeleri için mutlaka karınlarının tok olması gerekiyor. Karnı aç olan çocuklarımızın ders dinleme, kendilerini derse verebilme şanslarının olmadığını hep birlikte biliyoruz ve görüyoruz. Ülkemizin, maalesef ki her geçen gün kötüye giden ekonomik koşulları, çocuklarımızın hem fiziksel ve ruhsal gelişimini hem de öğrenim hayatlarını da olumsuz etkileyen bir faktör haline geldi. Bu nedenle de çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri ve iyi bir eğitim alabilmeleri noktasında projemizi bu sene de devam ettiriyoruz. Projemize Türkiye genelindeki hemşerilerimizin, eğitime önem ve değer veren tüm dostlarımızında maddi ve manevi destek vereceklerini biliyoruz. Bu projemiz Arguvan Belediyemizin bütçesini zorlayan maliyeti büyük bir bütçe. Biz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bu projemizi yılsonuna kadar devam ettireceğiz." Projemize destek olmak isteyen dostlarımız aşağıdaki irtibat numarasından bizimle iletişime geçebilirler.
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan 'Beslenme Saati' uygulamasının bu yılda devam ettiğini söyledi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş bir mesaj yayınlayarak ' Beslenme Saati' uygulaması hakkında şunları söyledi;

"Bizler yerel yönetimler olarak, geçen yıl ilçemizdeki tüm ilkokul öğrencilerine sosyal belediyecilik projemiz kapsamında beslenme saati uygulaması ile bir öğün gıda desteği uygulaması başlatmıştık. Beslenme saati projemiz geçen yıl Türkiye genelinde olduğu gibi yerel, ulusal, yazılı, görsel basında da çok ses getirmişti. Çünkü bir öğün gıda desteğinin ilçe genelindeki tüm ilkokul öğrencilerine uygulanması bir ilkti. Bu yıl projemize iki köy ilkokulumuzdaki ortaokul öğrencilerimizi de dâhil ettik.

Bu projenin hayata geçmesi ve sürdürülebilir olması bizi ve aileleri vicdanen rahatlattı. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, çocuklarımız bizim yarınımız, onların iyi eğitim alabilmeleri için mutlaka karınlarının tok olması gerekiyor. Karnı aç olan çocuklarımızın ders dinleme, kendilerini derse verebilme şanslarının olmadığını hep birlikte biliyoruz ve görüyoruz. Ülkemizin, maalesef ki her geçen gün kötüye giden ekonomik koşulları, çocuklarımızın hem fiziksel ve ruhsal gelişimini hem de öğrenim hayatlarını da olumsuz etkileyen bir faktör haline geldi. Bu nedenle de çocuklarımızın sağlıklı büyüyebilmeleri ve iyi bir eğitim alabilmeleri noktasında projemizi bu sene de devam ettiriyoruz.

Projemize Türkiye genelindeki hemşerilerimizin, eğitime önem ve değer veren tüm dostlarımızında maddi ve manevi destek vereceklerini biliyoruz. Bu projemiz Arguvan Belediyemizin bütçesini zorlayan maliyeti büyük bir bütçe. Biz geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bu projemizi yılsonuna kadar devam ettireceğiz."

Projemize destek olmak isteyen dostlarımız aşağıdaki irtibat numarasından bizimle iletişime geçebilirler.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.