Arapgir'de TÜBİTAK yarışmasında derece yapan öğrenci kaymakamı ziyaret etti

Bilim ve Teknoloji (AA) - Anadolu Ajansı | 15.02.2024 - 13:37, Güncelleme: 15.02.2024 - 11:52
 

Arapgir'de TÜBİTAK yarışmasında derece yapan öğrenci kaymakamı ziyaret etti

MALATYA (AA) - Malatya'nın Arapgir ilçesinde TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Zehra Karabay, öğretmeni ve okul idarecileriyle Kaymakam Fikri Badioğlu'nu ziyaret etti.Ziyarette, "Atık Poliamidin Modifikasyonu ve Sudaki Mikroplastiğin Uzaklaştırılmasında Kullanılabilirliğinin Araştırılması" projesiyle kimya alanında Türkiye dördüncüsü olan Zehra Karabay ve öğrenci danışmanı Kimya Öğretmeni Bülent Yıldız, Kaymakam Fikri Badioğlu tarafından ödüllendirildi.Zehra Karabay'a hediye, öğretmenine başarı belgesi veren Kaymakam Badioğlu, Arapgir'i her alanda ön plana çıkaracak projelerin desteklenerek teşvik edileceğini söyledi.Badioğlu, bu sayede ülkenin kalkınması ve gelişmesinde önemli adımlar atılacağını belirterek, ilçedeki tüm öğrenci ve öğretmenlerden yeni projeler beklediğini belirtti.Ziyarete Okul Müdürü İlkay Kotan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir de katıldı.

MALATYA (AA) - Malatya'nın Arapgir ilçesinde TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Kerem Aydınlar Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Zehra Karabay, öğretmeni ve okul idarecileriyle Kaymakam Fikri Badioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, "Atık Poliamidin Modifikasyonu ve Sudaki Mikroplastiğin Uzaklaştırılmasında Kullanılabilirliğinin Araştırılması" projesiyle kimya alanında Türkiye dördüncüsü olan Zehra Karabay ve öğrenci danışmanı Kimya Öğretmeni Bülent Yıldız, Kaymakam Fikri Badioğlu tarafından ödüllendirildi.

Zehra Karabay'a hediye, öğretmenine başarı belgesi veren Kaymakam Badioğlu, Arapgir'i her alanda ön plana çıkaracak projelerin desteklenerek teşvik edileceğini söyledi.

Badioğlu, bu sayede ülkenin kalkınması ve gelişmesinde önemli adımlar atılacağını belirterek, ilçedeki tüm öğrenci ve öğretmenlerden yeni projeler beklediğini belirtti.

Ziyarete Okul Müdürü İlkay Kotan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Özdemir de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.