Ağır Hasarlı Binaların Çatısından Sarkan Bölümler İtfaiye Ekiplerince Söküldü

Malatya (AA) - Anadolu Ajansı | 28.04.2024 - 14:11, Güncelleme: 28.04.2024 - 14:13
 

Ağır Hasarlı Binaların Çatısından Sarkan Bölümler İtfaiye Ekiplerince Söküldü

Malatya'da itfaiye ekipleri, ağır hasarlı binaların çevredekiler için tehlike oluşturabilecek çatı malzemelerini kaldırdı.
Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların sarkan ve tehlike arz eden bölümlerini kaldırmak için çalışma başlattı. Kent merkezinde İnönü Caddesindeki binaların çatılarının, araç ve yayalar için tehlike oluşturacak kısımlarına itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Görevliler, çatılara çıkarak riskli görülen kısımları söktü. Bazı binaların çatılarına ise itfaiye aracının merdiveni kullanılarak ulaşıldı. Çalışma sırasında zabıta ekipleri caddede güvenlik tedbiri aldı.
Malatya'da itfaiye ekipleri, ağır hasarlı binaların çevredekiler için tehlike oluşturabilecek çatı malzemelerini kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların sarkan ve tehlike arz eden bölümlerini kaldırmak için çalışma başlattı.

Kent merkezinde İnönü Caddesindeki binaların çatılarının, araç ve yayalar için tehlike oluşturacak kısımlarına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

Görevliler, çatılara çıkarak riskli görülen kısımları söktü. Bazı binaların çatılarına ise itfaiye aracının merdiveni kullanılarak ulaşıldı.

Çalışma sırasında zabıta ekipleri caddede güvenlik tedbiri aldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.