800 TL’lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Oyun Dünyası (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 25.06.2023 - 13:46, Güncelleme: 25.06.2023 - 13:46
 

800 TL’lik Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında popüler futbol oyunu Football Manager 2023 kısa süreliğine ücretsiz oldu.
Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam‘de oyuncuları sevindiren etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak bu hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında popüler futbol oyunu Football Manager 2023, kısa süreliğine ücretsiz oldu. Football Manager 2023, Steam’de kısa süreliğine ücretsiz! ShiftDelete'de yer alan habere göre, Dijital platformlar veya oyun geliştiricileri, kendi yapımlarını tanıtma amacıyla bazen ücretsiz erişim kampanyası yapabiliyor. Bu sayede oyuncular, oyunu ücretsiz olarak deneyebiliyor ve dilerlerse de satın alabiliyorlar. Steam‘de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında fiyatı 799 TL olan Football Manager 2023, 26 Haziran saat 17.00’a ücretsiz erişime açıldı. Oyunu herhangi bir ücret ödemeden, bu tarihe kadar oynayabilirsiniz. Bu içeriğimizde, yaz aylarını dolu dolu geçirebilmeniz için uzun süreli oynanış sunan oyun tavsiyelerinde bulunduk. Football Manager 2023’ü belirtilen tarihe kadar ücretsiz oynayabilmek için öncelikle buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşın. Ardından “Football Manager 2023 Oynayın” kısmından “Oyunu Oyna” butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz. Süre sona erdiğinde erişiminizi kaybedeceğinizi belirtelim. Yani oynamaya devam edebilmek için satın almanız gerecek. Football Manager 2023 minimum sistem gereksinimleri Football Manager 2023 oyununda bir futbol kulübünün menajeri oluyorsunuz. Oyunun temel amacı, takımınızı yöneterek başarıya ulaşmaktır. Bu süreçte antrenman düzenlemeleri yapabilir, taktiklerinizi geliştirebilir ve oyuncu transferleri gerçekleştirebilirsiniz. Yani oldukça detaylı. Zaten bu sebepten ötürü de oyuncular, oyunu biraz zor buluyor. Windows: İşletim sistemi: Windows 7 (64-bit) İşlemci: Intel Core 2 / AMD Athlon 64 X2 Ekran kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 RAM: 4 GB Depolama: 7 GB kullanılabilir alan DirectX: Sürüm 11 macOS: İşletim sistemi: macOS 11 İşlemci: Apple M1 veya Intel Core M Ekran kartı: Apple M1, Intel HD Graphics 5000, NVIDIA NVIDIA GeForce GT 750M – 256 MB VRAM – Metal RAM: 4 GB Depolama: 7 GB kullanılabilir alan Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında popüler futbol oyunu Football Manager 2023 kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazası Steam‘de oyuncuları sevindiren etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Son olarak bu hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında popüler futbol oyunu Football Manager 2023, kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Football Manager 2023, Steam’de kısa süreliğine ücretsiz!

ShiftDelete'de yer alan habere göre, Dijital platformlar veya oyun geliştiricileri, kendi yapımlarını tanıtma amacıyla bazen ücretsiz erişim kampanyası yapabiliyor. Bu sayede oyuncular, oyunu ücretsiz olarak deneyebiliyor ve dilerlerse de satın alabiliyorlar.

Steam‘de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya kapsamında fiyatı 799 TL olan Football Manager 2023, 26 Haziran saat 17.00’a ücretsiz erişime açıldı. Oyunu herhangi bir ücret ödemeden, bu tarihe kadar oynayabilirsiniz.

Bu içeriğimizde, yaz aylarını dolu dolu geçirebilmeniz için uzun süreli oynanış sunan oyun tavsiyelerinde bulunduk.

Football Manager 2023’ü belirtilen tarihe kadar ücretsiz oynayabilmek için öncelikle buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşın. Ardından “ Football Manager 2023 Oynayın” kısmından “Oyunu Oyna” butonuna tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Süre sona erdiğinde erişiminizi kaybedeceğinizi belirtelim. Yani oynamaya devam edebilmek için satın almanız gerecek.

Football Manager 2023 minimum sistem gereksinimleri

Football Manager 2023 oyununda bir futbol kulübünün menajeri oluyorsunuz. Oyunun temel amacı, takımınızı yöneterek başarıya ulaşmaktır. Bu süreçte antrenman düzenlemeleri yapabilir, taktiklerinizi geliştirebilir ve oyuncu transferleri gerçekleştirebilirsiniz. Yani oldukça detaylı. Zaten bu sebepten ötürü de oyuncular, oyunu biraz zor buluyor.

Windows:

  • İşletim sistemi: Windows 7 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core 2 / AMD Athlon 64 X2
  • Ekran kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT, AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11

macOS:

  • İşletim sistemi: macOS 11
  • İşlemci: Apple M1 veya Intel Core M
  • Ekran kartı: Apple M1, Intel HD Graphics 5000, NVIDIA NVIDIA GeForce GT 750M – 256 MB VRAM – Metal
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.