Malatya’da Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

Malatya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2024 - 01:53, Güncelleme: 06.04.2024 - 01:49
 

Malatya’da Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

Malatya’da Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi
Malatya’da, Kadir Gecesi dolayısıyla Kernek Karagözlüler Camii’nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Malatya’da, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’i, Kadir Gecesi dolayısıyla Kernek Karagözlüler Camii’nde ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen vatandaşlar camide kuyruk oluşturdu. Camiyi dolduran vatandaşlar, okunan Kur’an-ı Kerim’i dinledi, namaz kılıp dua etti. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla Sakal-ı Şerif’in fotoğrafını çekti. Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, yoğunluk sebebiyle herhangi bir izdiham yaşanmaması için müezzinler vatandaşları uyarıp tek tek sıra halinde ziyaret etmelerini sağladı.
Malatya’da Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi
Malatya’da, Kadir Gecesi dolayısıyla Kernek Karagözlüler Camii’nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif’i vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya’da, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in Sakal-ı Şerif’i, Kadir Gecesi dolayısıyla Kernek Karagözlüler Camii’nde ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif’i görmek isteyen vatandaşlar camide kuyruk oluşturdu. Camiyi dolduran vatandaşlar, okunan Kur’an-ı Kerim’i dinledi, namaz kılıp dua etti. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarıyla Sakal-ı Şerif’in fotoğrafını çekti. Duygulu anların da yaşandığı ziyarette, yoğunluk sebebiyle herhangi bir izdiham yaşanmaması için müezzinler vatandaşları uyarıp tek tek sıra halinde ziyaret etmelerini sağladı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.