Ceyhan: ‘Böyle geldi böyle gitmeyecek Yeşilyurt için itirazımız var’

Malatya (BÜLTEN) - Bülten | 08.03.2024 - 14:00, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:00
 

Ceyhan: ‘Böyle geldi böyle gitmeyecek Yeşilyurt için itirazımız var’

Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, "Böyle geldi böyle gitmeyecek. Yeşilyurt için itirazımız var" ifadesini kullandı.
2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, İl Başkanı Selahattin Yarluğkal, Yeşilyurt İlçe Başkanı Serkan Sarıtaş ve beraberindekiler Malatya Karakavak Mahallesi Güngör Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Sorunlarının çözümü konusunda herhangi bir çabanın sarf edilmediğini vurgulayan Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan yaptığı açıklamada: "Uğradığımız her noktada esnafların yalnız kaldığını gördük. Sorunlarının çözümü konusunda herhangi bir çabanın sarf edilmediğini ve verilen sözlerin sadece söylemlerden ibaret olduğuna şahit oldu. Bu vurdumduymazlığa son vereceğiz. Şimdi değişim zamanı ve bu değişim rüzgârı bizimle olacak" ifadesini kullandı. Vatandaşların takdir edip teveccüh göstermeleri halinde, mahalle sakinlerinin yaşadıkları problemlere çözüm olacaklarını ve projelerin hazır olduğunu vurguladı. Esnaf gezisinde yoğun ilgi gören Ceyhan çocuklara hediye dağıtmayı da ihmal etmedi.
Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, "Böyle geldi böyle gitmeyecek. Yeşilyurt için itirazımız var" ifadesini kullandı.

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, İl Başkanı Selahattin Yarluğkal, Yeşilyurt İlçe Başkanı Serkan Sarıtaş ve beraberindekiler Malatya Karakavak Mahallesi Güngör Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Sorunlarının çözümü konusunda herhangi bir çabanın sarf edilmediğini vurgulayan Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan yaptığı açıklamada: "Uğradığımız her noktada esnafların yalnız kaldığını gördük. Sorunlarının çözümü konusunda herhangi bir çabanın sarf edilmediğini ve verilen sözlerin sadece söylemlerden ibaret olduğuna şahit oldu. Bu vurdumduymazlığa son vereceğiz. Şimdi değişim zamanı ve bu değişim rüzgârı bizimle olacak" ifadesini kullandı.

Vatandaşların takdir edip teveccüh göstermeleri halinde, mahalle sakinlerinin yaşadıkları problemlere çözüm olacaklarını ve projelerin hazır olduğunu vurguladı.

Esnaf gezisinde yoğun ilgi gören Ceyhan çocuklara hediye dağıtmayı da ihmal etmedi.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.