Ali Karakuş Hangi Partiden Aday Olacak?

Malatya (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 03.07.2023 - 09:18, Güncelleme: 03.07.2023 - 10:23
 

Ali Karakuş Hangi Partiden Aday Olacak?

TDP ile CHP'nin birleşmesinin ardından Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’un hangi partiden Belediye Başkanı adayı olacağı merak ediliyor.
Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, seçimin heyecanı da şimdiden kendini göstermeye başladı… Filiz Yavuzkurt'un haberine göre, Yerel Seçimlere kısa süre kalmasıyla beraber, kimlerin hangi partiden Belediye Başkanı adayı olacağı, sürpriz isimler kulis konusu olmaya başladı. Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’da o isimlerin başında geliyor. Seçim sürecine ilişkin gelişmeleri ,aday adaylarının ve partilerin heyecanını, şimdiden görmek mümkün.Bakalım günü geldiğinde bu yarış,bu rekabet sandığa nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz. Ancak Malatya için temennimiz önümüzdeki yerel seçimlerde her partide liyakatli ve şahsiyetli, doğru ve ufku geniş adayların aday gösterilmesi, Malatya’yı hak ettiği konuma taşıyacak Başkanlara emanet edilmesi ve seçilecek isimlerin Malatya’yı hizmetleriyle ,projeleriyle ileriye taşımalarıdır. Önümüzdeki 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday olmak isteyenler şimdiden kamuoyu oluşturarak renk vermeye başladılar… ’’Kenara çekilmeye hiç niyetim yok’’diye belirten  Ali Karakuş’da seçimlere katılacağı sinyalini verdi. Şimdi gözler Ali Karakuş’a çevrildi ve hangi partiden aday olacağı merak ediliyor.  Her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de elbette ki farklılıklar ve sürpriz isimler olacaktır. Bu farklılıklar da Malatya için rekabet ve heyecanı beraberinde getirecektir.      
TDP ile CHP'nin birleşmesinin ardından Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’un hangi partiden Belediye Başkanı adayı olacağı merak ediliyor.

Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, seçimin heyecanı da şimdiden kendini göstermeye başladı…

Filiz Yavuzkurt'un haberine göre, Yerel Seçimlere kısa süre kalmasıyla beraber, kimlerin hangi partiden Belediye Başkanı adayı olacağı, sürpriz isimler kulis konusu olmaya başladı. Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş’da o isimlerin başında geliyor.

Seçim sürecine ilişkin gelişmeleri ,aday adaylarının ve partilerin heyecanını, şimdiden görmek mümkün.Bakalım günü geldiğinde bu yarış,bu rekabet sandığa nasıl yansıyacak hep birlikte göreceğiz.

Ancak Malatya için temennimiz önümüzdeki yerel seçimlerde her partide liyakatli ve şahsiyetli, doğru ve ufku geniş adayların aday gösterilmesi, Malatya’yı hak ettiği konuma taşıyacak Başkanlara emanet edilmesi ve seçilecek isimlerin Malatya’yı hizmetleriyle ,projeleriyle ileriye taşımalarıdır.

Önümüzdeki 2024 mahalli idareler seçimlerinde aday olmak isteyenler şimdiden kamuoyu oluşturarak renk vermeye başladılar…

’’Kenara çekilmeye hiç niyetim yok’’diye belirten  Ali Karakuş’da seçimlere katılacağı sinyalini verdi. Şimdi gözler Ali Karakuş’a çevrildi ve hangi partiden aday olacağı merak ediliyor.

 Her seçimde olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde de elbette ki farklılıklar ve sürpriz isimler olacaktır. Bu farklılıklar da Malatya için rekabet ve heyecanı beraberinde getirecektir.

 

 

 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.