Arguvan Belediyespor'da Yeni Dönem

Spor (Haber Merkezi) - Haber Merkezi | 19.12.2023 - 10:08, Güncelleme: 19.12.2023 - 16:46
 

Arguvan Belediyespor'da Yeni Dönem

Geçen Hafta Teknik Direktör Cemal Toy'un istifası ile boşalan Arguvan Belediyespor Yeni Teknik direktörü Çağakan Kıran ile anlaştı.
Malatyamızı 3 ligde temsil eden, Malatya Arguvan Belediyespor ilk yarının son maçında 19 Aralık Salı günü 14.00'da deplasmanda Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak müsabakayı Serkan Karaca yönetecek. Konuyla ilgili Kulüpten yapılan açıklamada; “2023 -2024 sezonun sonuna kadar A-Lisanslı Teknik Direktörü Çağakan Kıran ile anlaşmıştır. Almanya doğumlu ve birçok alanda eğitim alan Teknik Direktörümüz Çağakan Kıran, Mainz 05, Eintracht Frankfurt gibi Almanya’nın profesyonel kulüplerinde scout ve antrenör olarak görev almış, son olarak Alman Futbol Federasyonunda U16-U17 (Hessen) kurumunda görev aldı. Disiplin, Taktik ve Futbol eğitimi bilgisiyle farklılık üreterek, birçok futbolcuyu kazandıran Teknik Direktörümüze kulübümüzde hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.”
Geçen Hafta Teknik Direktör Cemal Toy'un istifası ile boşalan Arguvan Belediyespor Yeni Teknik direktörü Çağakan Kıran ile anlaştı.

Malatyamızı 3 ligde temsil eden, Malatya Arguvan Belediyespor ilk yarının son maçında 19 Aralık Salı günü 14.00'da deplasmanda Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacak müsabakayı Serkan Karaca yönetecek.

Konuyla ilgili Kulüpten yapılan açıklamada;

“2023 -2024 sezonun sonuna kadar A-Lisanslı Teknik Direktörü Çağakan Kıran ile anlaşmıştır.

Almanya doğumlu ve birçok alanda eğitim alan Teknik Direktörümüz Çağakan Kıran, Mainz 05, Eintracht Frankfurt gibi Almanya’nın profesyonel kulüplerinde scout ve antrenör olarak görev almış, son olarak Alman Futbol Federasyonunda U16-U17 (Hessen) kurumunda görev aldı.

Disiplin, Taktik ve Futbol eğitimi bilgisiyle farklılık üreterek, birçok futbolcuyu kazandıran Teknik Direktörümüze kulübümüzde hoşgeldin diyor, başarılar diliyoruz.”

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.